Häl & hålfotsstöd (sulor)349 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Underbara sulor med stöd för hälen och hålfoten

Sulorna ger dig en perfekt och korrekt fotnedsättning i varje steg. De ergonomiskt utformade sulorna är skålade i hälen och har en följsam upphöjning under hålfoten, vilket underlättar vid pronation.


För vardaglig användning

Behagligt hålfotsstöd

Stötdämpande i hälen

Ger en korrekt fotnedsättning

Leverans 1-2 dagar


Pronationsstöd vid fotvalvet

Pronation uppstår under hålfoten då foten har ett nedsjunket längsgående fotvalv. Det leder i regel leder till att den största delen av kroppsvikten läggs på fotens insida då du står eller går. 

Dessa sulor har en bekväm och följsam upphöjning under hålfoten vilket gör att du får en korrekt fotnedsättning som motverkar pronation.

Mjuk skålning i hälen

Sulorna har en mjuk och följsam skålning i hälen vilket gör att dina hälar får en bekväm avlastning i varje steg. Sulans undersida är tillverkad i mjuk silikon som ger stötdämpning för maximal komfort.

* Skoinläggen är klippbara efter en mall på undersidan av den främre delen (vid tårna). Det betyder att du kan anpassa storleken till din egen storlek med en helt vanlig sax.

Artikelnummer: SI-055
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.