• Trustpilot Image

Skoinlägg fotvalvsstöd

199 krpostnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Skoinlägg fotvalvsstöd (2st) 

Ett par högkvalitativa skoinlägg med stöd för fotvalvet som är framtagna speciellt för att motverka pronation. Inläggen stödjer plantar fascia och fotvalvet, vilket gör att hålfoten blir stabil och pronationen försvinner.


Stöd till fotvalvet 

Passar vid pronation

Mjuk och behaglig yta

Skålad häl för komfort

Hög kvalitet


Minska pronation under fötterna

En stor del av oss människor har en lätt pronation. Pronation uppstår då undersidan av fotens fotvalv är nedsjunket, vilket leder till att den största delen av kroppsvikten läggs på fotens insida.

Långvarig pronation kan leda till att du får ont under fötterna. Med hjälp av dessa härliga skoinlägg med fotvalvsstöd kan du undvika att få ont. 

Så använder du skoinläggen

Du placerar skoinläggen direkt ovanpå skosulan i dina skor. Du ska skjuta inlägget mot skons häl. När du sedan använder skorna ska din häl vila i skoinläggets hälkopp. Dina fötter får då samtidigt ett optimalt stöd vid fotvalvet.

Undersidan på skoinlägget har en non-slipyta och är räfflad för att inlägget inte ska halka runt i skon. Skoinlägget passar alla typer av skor - sneakers, kängor, arbetsskor och idrottsskor.

Populär 3/4-delsula för hålfoten

Detta är en 3/4-delsula, det vill säga en sula som täcker cirka tre fjärdedelar av foten. Framfoten och tårna ligger fria utanför sulan som samtidigt ger fullt stöd till hälen och hålfoten.

Material: EVA-plast 80%, TPE 20%

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: 061002

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.