Fotvalvskompress (kylande)

279 kr
223 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller -20% på hela sortimentet.

Kylande fotvalvskompress som lindrar fotsmärta

En underbar fotvalvskompress med kylkudde som lindrar smärta och värk under dina fötter. Fotvalvskompressen kan återanvändas gång på gång och passar perfekt för skador eller för att lindra smärta under fötterna.  


Kylande fotvalvskompress

Kyls i kylskåpet 15 min före användning

Lindrar smärta under fötterna

Ger avslappning till fötterna

Följsam och skön design

Hög kvalitet


Lindra smärta och värk

Att lägga något kylande mot området som gör ont kan kännas behagligt och minska smärtan. Den kylande fotvalvskompressen placeras under fötterna för att lindra smärta och ge en avslappnande känsla i fötterna. Men den passar också utmärkt för andra typer av skador såsom muskelsträckning eller fotledsstukning. Även träningsvärk, inflammation och svullnader. Produkten är multifunktionell och kan användas på många olika områden på kroppen. Förutom smärtlindring kan produkten även hjälpa till att sänka temperaturen och agera svalkande under varma sommardagar.

Placeras i kylskåpet innan användning

Du placerar kylkudden i kylskåpet i cirka 15 minuter innan användning. Det gör att kylkudden blir sval och skön. Du lägger sedan kylkudden i kardborrebandet och fäster det sedan under fötterna eller kring ankeln.

Mått: Kardborrebandet är 35 cm långt och 8.5 cm brett.

Artikelnummer: HFI-014
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.