Hålfotsinlägg (2st)149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Hålfotsinlägg för hålfoten (2st)

Ett par underbara hålfotsinlägg som avlastar dina fotvalv och gör att du slipper ha ont i fötterna. Du som ofta får ont under fötterna, exempelvis som resultat av att du går, står eller promenerar mycket får avlastning av dessa inlägg.


Stödjande hålfotsinlägg

Hög komfort och passform

Minskar smärta i hålfoten

Hög kvalité

Leverans 1-2 dagar


Bekväma hålfotsinlägg

Dessa härliga hålfotsstöd ger en stabilitet till hålfoten. Hålfotsstöden är tillverkade i mjuk textil och håller hög kvalitet. Du trär enkelt hålfotsstöden över fötterna och de sitter på plats med hjälp av resårbandet. Du kan använda hålfotsstöden med eller utan strumpor. De kan givetvis också användas i dina skor. 

Slipp få ont under fötterna

Med hjälp av dessa härliga hålfotsstöd slipper du att få ont under fötterna. Långa dagar i stående eller gående position kan ge förslitningsskador i fötterna. Genom att använda dessa hålfotsinlägg avlastar du undersidan av foten på ett behagligt sätt. Hålfotsinläggen passar alla män, kvinnor och barn. 

Material: Resår 10%, Sammet 10%, Latex Sponge 40%, EVA- plast 10%, SBR Gummi 10%, Polyester 20%

Se presentationsvideo av produkten:

Artikelnummer: 065003
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.