Ankelskydd med gelkudde

249 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skydd för ankel och vrist

Skydda ankeln och vristen med dessa mjuka och sköna ankelskydd. Skydden Skydden har gelkuddar som ger extra skydd och stöd för vristen


Ankel- och vristskydd

Mjukt material

Skyddande gelkuddar

Mot smärtor i fotled


Skydd för ankeln och vristen

Ankelskydden är tillverkade i ett material som andas och ger mild kompression, för att minska och förhindra svullnader i ankeln. Gelkuddarna skyddar även benet från tryck och stötar mot ankeln och vristen. Passar utmärkt för dig som har ont i fotleden eller vill ge den extra stöd. Materialet är stretchigt och passar därmed de flesta. De kan användas med eller utan strumpor, beroende på vad som känns mest bekvämt. Skydden är även lätta att dra på sig och kan användas i de flesta typer av skor, såsom stövlar, skridskor eller arbetsskor.

Mjuka strumpor med hälskydd

Strumporna håller hög kvalité och passar i princip alla fötter. Tyget är elastiskt och det anpassar sig efter dina fötters storlek genom att smita åt kring fötterna, hälen och fotleden.

Artikelnummer: HI-022
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.