Fotledsstöd sport (2st)199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Fotledsstöd sport (2st)

Ett par ankelstöd för sport och idrott som ger ultimat stöd för ankel och fotled. Ankelstöden används i förebyggande syfte och vid rehabilitering efter skada av ankel, fotled eller hälsena.


Ger stöd åt fotlederna

Ökar blodcirkulationen

Förebygger skador

Perfekt vid idrott


Fotledsstöd för idrott

Vid rörelse utsätts fotleden för onaturliga positioner och hög belastning. För att förebygga skador är det därefter viktigt att ge fotleden extra stöd vid träning och fysisk aktivitet. Ankelstödet är designat för att passa både män och kvinnor. Efter användning kan stödet enkelt handtvättas.

Det elastiska tyget ger kompression och ökar blodflödet genom fotleden. Tyget har dessutom en värmande effekt samtidigt som hjälper foten att andas.  

Fotledsstöd för löpning, fotboll och idrott

Dessa fotledsstöd är speciellt användbara för dig som utövar någon form av löpidrott så som löpning, fotboll, innebandy eller andra typer av sporter med hög belastning på anklarna. Perfekt att använda om du spelar tennis, badminton, volleyball eller liknande.


Material:  Nylon

Artikelnummer: 088008
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.