Fotledsskydd (2st)249 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Fotledsskydd (2st) med kompression

Ett par stödjande fotledsskydd med kompression som ökar blodcirkulationen och ger stabilitet åt fotleden. Skyddet ger ett fantastiskt stöd både som förebyggande mot skador eller vid rehabilitering av ankelskador. 


Ger stöd åt fotlederna

Ökar blodcirkulationen

Ger stabil kompression

Mycket hög kvalité

One-size passar alla


Fotledsskydd i hög kvalité

Dessa stödjande skydd för fotlederna är ergonomiskt utformat av ett mjukt, elastiskt tyg som tillfredsställer blodcirkulationen runt fotleden. Ökad blodcirkulation ger kroppen en ökad motståndskraft mot infektioner och sjukdomar. De hjälper även att bibehålla värmen i anklarna och fotledsskydden ger en skön kompression.

Stödjande fotledsskydd i vardagen

Perfekt för personer som står eller går mycket i sitt arbete eller har nedsatt blodflöde. Det justerbara spännet runt fotleden ger en individuell passform och passar alla storlekar. Fotledsskydden kan användas så väl på arbetet som i vardagen. 

Fotledsskydd vid idrott

Dessa fotledsskydd passar utmärkt för dig som idrottar. Genom att använda ett fotledsskydd kan du ge extra stöd åt dina anklar. Vid idrotter, så som löpning, innebandy, fotboll eller badminton, där anklarna jobbar med snabba rörelser kan ett par fotledsskydd ge extra stöd.

Material: Polyester

Artikelnummer: 490
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.