Strumpor gel (blå)

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Strumpor med mjuk gel i hälen

Ett par (2st) strumpor som är mjuka och som avlastar dina hälar. Sockorna har insydda gel-kuddar vid hälarna vilket gör att du får stötdämpning i varje steg. Dessa strumpor fungerar utmärkt för att använda för dig som lider av hälsporre eller som får ont i hälarna när du står eller går. 


Två strumpor med gel

Ta bort smärta i hälarna 

Hälarna blir mjuka 

One-size passar alla


Mjuk stötdämpande hälkudde i gel

Tack vare strumpornas gel-kudde får du avlastning och stötdämpning till dina hälar i varje steg du tar. Gel-kuddarna bidrar även till att hälarna håller sig mjuka och lena utan sprickor. Gel-kudden har nämligen en mjukgörande effekt för huden på dina fötter. Sockorna är one-size och passar de flesta män, kvinnor och barn.

Ta bort smärrta i hälarna

Undvik att få ont i hälarna med dessa mjuka och avlastande gel-sockor. Hälsockorna ger en bekväm stötdämpning till hälen och bör användas av dig som exempelvis lider av hälsporre. Gel-sockorna kan användas i alla typer av skor.

Handtvättas i max 30 grader.

Material: GEL 25%, Bomull 50%, Spandex 20%, Gummiband 5%

Artikelnummer: HI-016
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.