Skoinlägg arbetsskor199:-

Alltid på Fotbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura

Skoinlägg för arbetsskor

Ett par behagliga skoinlägg som passar i dina arbetsskor. Skoinläggen är vårt mest stötdämpande inlägg som formar sig behagligt efter dina fötter. 


Fantastisk stötupptagning

Formas efter dina fötter

För dina arbetsskor

Anpassas till din storlek

Leverans 1-2 dagar


Specialanpassat för arbetsskor

Långa arbetsdagar i trånga arbetsskor på hårda underlag så som asfalt, sten eller betonggolv resulterar ofta i värk i fötterna. Dessa skoinlägg är speciellt framtagna för arbetsskor och ger en mjuk och behaglig stötdämpning till dina fötter i alla skor. Sulorna är väldigt lätta och den filtbeklädda ytan på skoinläggets ovansida andas vilket förhindrar fotsvett och dålig lukt.

Hårt arbete kräver en stor flexibilitet och rörelseförmåga. Dessa skoinlägg för arbetsskor är flexibla, töjbara och slitstarka. 

Passar i alla typer av skor

Dessa behagliga skoinlägg kan användas för alla typer av arbetsskor. Oavsett om du använder hårda skyddsskor, om du promenerar mycket i arbetet eller om du står mycket om dagarna kommer dessa skoinlägg för arbetet att göra din dag behagligare.

Skoinlägg för arbetsskor passar: Lagerarbete som står på hårda golv på lager. Snickare och hantverkare med fysiskt arbete. Elektriker och anläggare. Fabriksarbetare på hårda fabriksgolv. Lastbilschaufförer med fysiskt krävande arbete. Vaktmästare och fastighetsskötare som går och står mycket samt trädgårds och parkarbetare.

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 399 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.