• Trustpilot Image

Idrottssula blå

189 krpostnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Skoinlägg för idrott

Ett par stabila idrottssulor som passar bra för bollsporter, racketsporter eller idrotter med många snabba vändningar. Dessa skoinlägg avlastar foten och fotleden vid snabba stopp- och vridrörelser och har en stödjande kärna som avlastar fotvalvet och befrämjar fotens naturliga rörelse.


Ger stöd åt hålfoten

Avlastar fotlederna

Stötdämpning i hälen


Skoinläggets egenskaper

Den hudvänliga mjuka skosulan är tillverkad i polyuretan, vilket gör skoinlägget extra tunt med en imponerande stötdämpningsförmåga. Skoinlägget ger bakfoten och fotleden stadga samt stimulerar fotmuskulaturen och förbättrar den motoriska förmågan. Överdrag i antibakeriellt och lukthämmande material.


En förpackning innehåller ett par (två st) skoinlägg. Du klipper enkelt inläggen till rätt storlek med hjälp av mallen på undersidan av skoinläggen.

StorlekFrånTill
34 till 3723 cm25.5 cm
38 till 4124 cm26.5 cm
42 till 4527 cm28.5 cm


* Alla våra skoinlägg är klippbara. Du anpassar inläggen till rätt storlek genom att klippa dem med en vanlig sax enligt storlekstabellen ovan.

Material: Sammet 15%, PU 15%, TPU 20%, GEL 50%

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: 258

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.