Skoinlägg för padel229 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Padelsulor - Skoinlägg för padel

Ett par stötdämpande och fjäderlätta skoinlägg för padel. I padel är fotarbetet viktigt, med snabba rörelser och förflyttningar både fram till nät och i sidled mellan glasväggarna. Sulorna är specialanpassade med fokus på stötupptagning i framförallt häl och framfot.


Skoinlägg för padel

Anpassade för snabba förflyttningar

Skonsamma för knä och fotled

Stötdämpning i häl & framfot

Leverans 1-2 dagar


Skoinlägg för padel

Padelinläggen är idealiska för snabba racketsporter med mycket fotarbete och snabba vändningar. I padel är fotarbetet viktigt med snabba rörelser och förflyttningar både fram till nät och i sidled mellan glasväggarna. Genom att placera ett par skoinlägg för padel i dina skor, får du en skonsam stötdämpning i dina fötter och minskar risken för skador i hälar, under fötterna eller i anklarna. 

För kvicka vridningar och snabba fotnedsättningar

Skoinläggen är tillverkade i hög kvalitet och håller en hel säsong. Sportsulan har hög komfort och  ger stötdämpning för hela foten vid snabba fotnedsättningar och kvicka vridningar. Dessa sulor är dessutom lämpliga att använda även vid andra typer av idrott, förutom bollsporter, så som löpning, power walks eller annan fysisk aktivitet.

Användningsinstruktioner

Klipp skoinlägget till din individuella storlek och passform med hjälp av storleksmallen på inläggets undersida. Tag sedan ur den befintliga sulan i dina skor och placera sulan med den blå, mjuka tygsidan uppåt. Inläggen passar lika bra för både män och kvinnor.


* Alla våra skoinlägg är klippbara. Du anpassar inläggen till rätt storlek genom att klippa dem med en vanlig sax enligt storlekstabellen ovan.


Artikelnummer: 857
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.