Skoinlägg sport279 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skoinlägg för sport

Ett par stötdämpande och ergonomiska skoinlägg för sport. Skoinläggen idealiska för dig som tycker om bollsporter så som fotboll, innebandy, padel eller tennis. Inläggen är specialanpassade med fokus på stötupptagning i framförallt häl och framfot. Dessutom är inläggen formade för att ge en slät och stabil yta för foten.


Passande för bollsporter

Stötdämpning i häl & framfot

Ger mjuk fotnedsättning

Klipp efter storleksmallen

Leverans 1-2 dagar

Cirka 1,5cm höga i hälen


Sportigt skoinlägg med stötdämpning

Skoinlägget är tillverkat med hög kvalitet och håller en hel säsong. Sportsulan har hög komfort och  ger stötdämpning för hela foten vid snabba fotnedsättningar och kvicka vridningar. Dessa sulor är dessutom lämpliga att använda även vid andra typer av idrott, förutom bollsporter, så som löpning, power walks eller annan fysisk aktivitet.

Skoinlägg för padel

Dessa inlägg är idealiska för snabba racketsporter som exempelvis padel. I padel är fotarbetet viktigt med snabba rörelser och förflyttningar både fram till nät och i sidled mellan glasväggarna. Genom att använda ett par skoinlägg för padel får du en skonsam stötdämpning i dina fötter och minskar risken för skador i hälar, under fötterna eller i anklarna. 

Så använder du skoinlägget

Klipp skoinlägget till din individuella storlek och passform med hjälp av storleksmallen på inläggets undersida. Tag sedan ur den befintliga sulan i dina skor och placera sulan med den blå, mjuka tygsidan uppåt. Inläggen passar lika bra för både män och kvinnor.


StorlekFrånTill
36 till 4022 cm25.5 cm
41 till 4526 cm28 cm


* Alla våra skoinlägg är klippbara. Du anpassar inläggen till rätt storlek genom att klippa dem med en vanlig sax enligt storlekstabellen ovan.

Material: Sammet 15%, TPE Gummi 85%

Artikelnummer: 724
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.