Skoinlägg för fotboll229 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Fotbollssulor - Skoinlägg för fotboll

Ett par ergonomiska och fjäderlätta skoinlägg för fotboll som passar i alla typer av fotbollsskor. I fotboll fotarbetet otroligt viktigt med både korta och snabba maxlöpningar samt längre löpningar över hela planen. Dessa sulor är specialanpassade med fokus på stötupptagning i framförallt häl och framfot. Perfekt till tuffa matcher på fotbollsplanen.


Skoinlägg för fotboll

Anpassade för fotbollsfysik

Skonsamma för knä och fotled

Stötdämpning i häl & framfot

Leverans 1-2 dagar


Skoinlägg för fotboll

Fotbollsinläggen är speciellt framtagna för löpidrotter så som fotboll, med både längre löpningar i medelhastighet samt maxlöpningar med högintensivt fotarbete och snabba vändningar. I fotbollen är fotarbetet viktigt med snabba rörelser och förflyttningar både rakt fram och i sidled. Genom att placera ett par skoinlägg l i dina fotbollsskor, får du en skonsam stötdämpning i dina fötter och minskar risken för skador i hälar, under fötterna eller i anklarna. 

Fotbollssulor för kvicka vridningar 

Skoinläggen är tillverkade i hög kvalitet och håller hela säsongen. Skoinläggen har hög komfort och  ger stötdämpning för hela foten vid snabba fotnedsättningar och kvicka vridningar. Dessa sulor är dessutom lämpliga att använda även vid andra typer av idrott, förutom bollsporter, så som löpning, power walks, racketsporter eller annan fysisk aktivitet.

Passar i alla fotbollsskor

Klipp skoinlägget till din individuella storlek och passform med hjälp av storleksmallen på inläggets undersida. Tag sedan ur den befintliga sulan i dina skor och placera sulan med den blå, mjuka tygsidan uppåt. Inläggen passar lika bra för både män och kvinnor.


* Alla våra skoinlägg är klippbara. Du anpassar inläggen till rätt storlek genom att klippa dem med en vanlig sax enligt storlekstabellen ovan.


Artikelnummer: 862
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.