Skosula häl och hålfot249 kr
199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller -20% på hela sortimentet.

Skosula med stöd för häl och hålfot

Ett par skosulor som känns otroligt bekväma för dina fötter. Vid hälarna finns en mjukt dämpande kudde vilket ger avlastning för hälarna. Skoinläggen har dessutom en följsam höjning under hålfoten vilket ger stöd för dina fotvalv. 


För vardaglig användning

Behagligt hålfotsstöd

Stötdämpande i hälen

Material som motverkar fotsvett

Leverans 1-2 dagar


Skosulor med hälkudde

Dessa sulor passar perfekt om du brukar få ont under hälarna. Skosulorna  har en extra mjuk kudde för vid hälarna som ger bekväm stötdämpning. Om du exempelvis lider av hälsporre, hälseneinflammation eller om du bara har ont i hälarna kommer dessa skoinlägg ta bort smärtan.

Sulorna har stöd för hålfoten

Dessa sulor har ett behagligt hålfotsstöd till dina fotvalv. Smärta i hålfoten är ett relativt vanligt problem som kan ha flera olika orsaker. Genom att ge stöd till fotvalvet med med dessa hålfotsinlägg kan du undvika att få ont under fötterna. 

Skoinläggens egenskaper

Dessa skosulor är uppbyggda i tre separata lager med en stabil plast-platta i botten följt av ett ventilerat TPU-material som andas.  Ovansidan på sulorna är beklädda i ett slitstarkt lager läder för maximal komfort. Dessa skosulor ger dig bra komfort och håller högsta möjliga kvalité.

Skoinlägg i hög kvalitet

Två av de vanligaste anledningarna till att använda ett par riktigt bra skoinlägg är dels att ge fötterna en behaglig komfort, men också att lindra smärta och överansträngningar i dina fötter. Dessa bekväma skoinlägg ger en behaglig stötdämpning till hälarna och ger samtidigt hålfoten extra stöd.

Storlek 35-36 = 23 cm
Storlek 37-38 = 24.5 cm
Storlek 39-40 = 25.5 cm
Storlek 41-42 = 26.5 cm
Storlek 43-44 = 27.5 cm

Material: Två lager läder 60%, Latex Sponge 20%, Nylon-plast 20%

Artikelnummer: 525
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.