Sulor till arbetsskor279 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Stötdämpande sulor till arbetsskor

Står du mycket på arbetet? Blir du trött i fötterna av dina hårda arbetsskor? Dessa fantastiska skoinlägg gör susen för dina fötter. Med en fantastisk stötupptagningsförmåga går du som på moln i varje steg hela dagen.

Dessa sulor är speciellt anpassade för arbetsskor och passar lika bra till såväl hantverkare, lagermedarbetare eller terminalarbetare. Med en mjuk följsamhet i det mjuka EVA-materialet slipper du få ont i dina fötter, trots långa dagar i trånga arbetsskor. 


Fantastiskt stötupptagande

Formas efter dina fötter

För dina arbetsskor

Anpassas till din storlek

Leverans 1-2 dagar


Stötdämpande, mjuka och följsamma sulor

Sulorna är tillverkade i ett mjukt och följsamt PU-gummi som formar sig efter dina fötter. Sulorna från Scandifoot är mjuka, stötdämpande och oerhört följsamma. Det gör att du går bekvämt i varje steg du tar - under hela dagen.

Sulor för arbetsskor och skydsskor

Sulorna lämpar sig väl för arbetsskor och skydsskor. Dessa typer av skor tenderar att kännas tunga och klumpiga och har ofta en hård originalsula. Genom att byta ut arbetsskornas sulor mot dessa mjuka skoinlägg från Scandifoot får dina fötter en behaglig avlastning under hela dagen.

StorlekFrånTill
35 till 4023 cm25.5 cm
41 till 4726 cm31 cm


* Alla våra skoinlägg är klippbara. Du anpassar inläggen till rätt storlek genom att klippa dem med en vanlig sax enligt storlekstabellen ovan.

Material: PU skumgummi 100%

Artikelnummer: SI-059
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.