Skoskavstejp (transparent)

99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Osynligt skydd mot skoskav

Undvik smärtande skoskav och blåsor med denna skoskavstejp som är osynlig i skorna. Du bestämmer själv längden genom att enkelt klippa av den storlek som du behöver, vilket gör skoskavstejpet anpassningsbart för olika skor och områden på fötterna. 


Transparent skoskavstejp

Skydda hälarna mot skoskav

Motverka blåsor

Självhäftande

Klipp till önskad längd


Förebygg och minska skoskav och blåsor

Med denna skoskavstejp kan du effektivt förebygga och bli av med skoskav och blåsor, i nya eller välanvända skor. Tejprullen är lätt att bära med sig och att använda. Den ger ett starkt, men diskret, skydd mot tryck och friktion mellan fötterna och skorna och minskar smärta och obehag. Perfekt för alla tillfällen, oavsett om det handlar om en hel dags promenad i nya skor eller en löprunda.

Denna skoskavstejp har en tunn men strukturerad yta som ger ett skonsamt och effektivt skydd mot skav. Materialet är skonsamt och låter huden andas, samtidigt som det är elastiskt och anpassningsbart efter dina specifika behov. Klipp enkelt tejprullen till önskad längd och placera där det behövs. Skoskavstejp har en självhäftande baksida och sitter på plats hela dagen.  

Tejprullen är 5 m lång och 2,5 cm bred.  


Material: PE 60%, PSA-lim 40%

Artikelnummer: FV-047
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.