• Trustpilot Image

Skoskydd (Maskin/dispenser)

799 kr

499 kr

postnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Smidig skoskyddsmaskin (+100 skoskydd)

Upptäck bekvämligheten och renheten med denna automatiska skoskyddsdispenser, en ovärderlig tillgång för att hålla dina utrymmen i toppskick. Den är otroligt enkel att använda och är utformad för att effektivt sätta på skoskydd på dina skor. Bevarar golvens rena oavsett om det är på kontoret, i butiken eller någon annan arbetsplats.


Automatisk skoskyddsdispenser

Enkel att använda och ladda

Slipp smutsiga golv

Hundra skoskydd medföljer

Leverans 1-2 dagar


Slipp smutsiga golv

Föreställ dig en dag på kontoret utan denna dispenser: du kommer in från gatan, bär med dig smuts och grus under dina skor. Golvet blir snabbt nedsmutsat, och den negativa känslan av orenhet och oordning sprider sig snabbt i arbetsutrymmet. Med vår automatiska skoskyddsdispenser eliminerar du detta problem.

Skoskydd (100st) medföljer

Inkluderat i ditt köp är 100 skoskydd, vilket säkerställer att du har tillräckligt för att hålla igång en längre period. En av de stora fördelarna med denna dispenser är att du slipper böja dig ner för att manuellt sätta på skoskydden, vilket gör processen smidigare och mer bekväm.

Investera i renhet och ordning, välj vår automatiska skoskyddsdispenser för att garantera ett fräscht och välkomnande utrymme dag efter dag.

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: ST-078

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.