Skokräm för skor99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Omedelbar glans med smart skokräm

En väldigt lättanvänd skoputs som direkt ger dina läderskor en fantastiskt glans. Den innovativa formula ger den näring som lädret behöver för att bibehålla sin naturliga glans och skönhet. Den här flytande skokrämen ger även lädret skydd mot väta och ökar livslängden avsevärd. Produkten har dessutom smart design med en svamp som ger ökad puts samt kontrollerade doser. Produkten finns i tre olika färger, svart, brun och neutral. 


Ger lädret näring

Skyddar mot väta och smuts

Återfuktar skorna

Finns i flera färger

Ökar livslängden på olika typer av läderskor


Tre anledningar till att använda skokräm

1.Skokräm bibehåller eller till och med förbättrar komforten i dina skor. Lädret på dina skor kan hårdna eller spricka av flera olika anledningar, men den främsta av dem är bristen på skokräm eller andra typer utav skofett.

2. Utseendet på läderskorna förbättras avsevärt. Ett läder som tas hand och mår bra lämnar en väldigt snygg och tilltalande glans. 

3. Skokräm ger dina läderskor ett skyddslager. Skor får smällar, stötar och skrapas dagligen och för att vara ärlig kommer inte skokräm skydda mot allt det som en magisk barriär men en bra skokräm har precis tillräckligt med vax för att hjälpa till att skydda lädret mot lätta dumpningar, skråmor eller repor.

Användning för bäst resultat

Tänk på att använda en färg på skokrämen som matchar den på lädret. Hittar du inte en passande färg funkar det lika bra att använda dig utav en neutral färg, effekten förblir densamma ändå. Borsta av skon ordentligt innan applicering, tillse att där inte är damm och smuts på lädret, vi rekommenderar att du använder ett bra rengöringsspray när du gör detta. Skaka flaskan ordentligt för att sedan pressa huvudet på flaskan mot lädret för att applicera sko polishen. Rör svampen på flaskan i cirkulära rörelser och pressa kontinuerligt ut ett jämt lager kräm över hela skon. Låt skokrämen lufttorka och för ett riktigt glansigt resultat rekommenderar vi att du putsar upp lädret efter torkning, förslagsvis med en borste eller en tygbit.

Flaskan innehåller 80 milliliter högkvalitativt skopolering. 

Artikelnummer: ST-046
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.