Skovax (läderskor)99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Högkvalitativt Skovax

Ett skovax med väldigt hög kvalitet tillgänglig i flera färger. Vaxet kommer att vårda lädret och öka livslängden samtidigt som den unika formulan ger den näring skon behöver för optimal puts och vård. Att behandla skor med skovax är A och O för att skydda mot väta, öka glans och förlänga livslängden. Ge läderskorna den behandling de behöver och förtjänar med detta smarta skovax! Tillgängliga färger på skovax är svart, brun, neutral, ljusbrun, vit, marinblå och brun-orange. 


Skyddar mot väte

Ger en fantastisk glans

Förser lädret med näring

Finns i flera färger

Ökar livslängden på skor


Ge läderskorna ett nytt och förlängt liv

Ett riktigt bra skovax är essentiellt när man pratar om en komplett skovård. Användning utav skovax skapar inte bara en fantastiskt glans till dina skor, utan det skapar även en skyddande vax-barriär som kommer naturligt avvisa vatten, skydda mot lättare skrapningar och andra tråkiga märken. Till skillnad från skokräm ger vaxet den ultimata putsen och glans som dina läderskor förtjänar!

Användning för bäst resultat

I burken med skovax tillkommer där även ett smart lock med ett inbyggt borsthuvud i svampmaterial. Detta leder till att du lätt får optimal dosering samt att man lätt kommer åt alla delar utav lädret på ett skonsamt och effektivt sätt. Enkelt och använda: För optimalt resultat ska man rengöra skon, torka den och behandla med skokräm innan man applicerar skovax. Med hjälp utav det smarta locket applicerar du sedan skovax i ett jämt lager över hela skon. Tänk på att komma även komma åt svåra ställen såsom sömmar och där skosnörena sitter. Låt det sedan torka, ju längre desto bättre men det räcker normalt med några minuter. När skovaxet sedan har torkat, ta en torr bit tyg och gnugga bestämt men varsamt i cirkulära rörelser tills du uppnår önskat resultat.

Vilken färg ska jag använda?

Tumregeln när man använder skovax är att hitta en färg som liknar den på lädret. Med tanke på hur många nyanser och varianter det finns av läderskor kan det vara svårt och hitta en som exakt liknar men vi rekommenderar att man då går en nyans ljusare på skovaxet ifall man inte hittar en exakt färg. En annan bra lösning är att använda sig utav ett neutralt skovax som inte ger någon färg alls, vilket du kan använda till alla olika färgvarianter på läderskor. 

Burken innehåller 50 gram högkvalitativt skovax. 

Artikelnummer: 084001
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.