Vårdande renoveringskräm99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skopolish med renoverande egenskaper för mocka och nubuck

Skor och kängor i mocka eller nubuck är fantastiskt snygga och passa till de flesta tillfällen. Tyvärr är materialet ganska känsligt och efter en tid är det vanligt att materialet ser tråkigt och slitet ut. Det är även lätt för mocka och nubuck att tappa färg.

Vårt renoveringsmedel fräschar upp, återupplivar färger på djupet och tillför näring  till dina slitna skor i mocka eller nubuck. Dessutom ger det vårdande medlet ett impregnerande skydd mot väta. Ett fantastiskt verktyg för att ge dina snygga skor ett nytt liv! 


Tillför näring

Återupplivar färger på djupet

Skyddar mot väta

Finns i flera färger

Finns för Flera olika färger


Användning för bäst resultat

Börja med att borsta av synligt damm och smuts ifrån dina skor, är de riktigt smutsiga rekommenderar vi ett bra rengöringsmedel speciellt anpassat för mocka och nubuck. Tryck svampen på flaskans huvud mot skon och applicera sedan i cirkulära rörelser vätskan jämt fördelat över skon. Avsluta med att borsta av skon med en finhårig borste för att försäkra dig om att det blir jämt fördelat samt för att massera in krämen. Slutligen låt dina skor i mocka/nubuck att lufttorka i 15 minuter innan de är klara för användning.

Flaskan innehåller 80 ml. 

Artikelnummer: 876
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.