Rengöring vandringsskor

199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

En effektiv skorengöring anpassat för vandringsskor

Det är viktigt och ta hand om sin utrustning för att bibehålla funktion och öka livslängden på den. Det här rengöringssprayet ger dig ett perfekt verktyg för att effektivt vårda dina vandringsskor, Men det fungerar även till andra typer av smutsiga material så som jackor, yogamattor, väskor och andra produkter i gore-tex eller textil.

Rengöringsmedlet är tufft mot fläckar samt smuts och rengör materialet på djupet. Produkten innehåller inga gifter och starka kemikalier vilket gör den miljövänlig, dessutom är den baserad på vatten och fri från lösningsmedel. Detta rengöringsmedel används med fördel för att tvätta skor.


Tuff mot fläckar och smuts

Miljövänlig

Skonsam mot materialet

Hög kvalitet


Användning

Ta först bort all ytlig smuts med en borste eller trasa. Ta bort skosnörena. Skaka väl före användning. Håll behållaren 15 cm från ytan och spraya i en fram- och tillbaka-rörelse och gnugga försiktigt med en ren trasa över hela skon. Om trasan blir smutsig, använd en annan sida av trasan. Låt utrustningen torka i 5 minuter. Det är lämpligt att rengöra sina skor så ofta som varje vecka. För bästa resultat bör man testa färgbeständigheten på ett obemärkt område.


Flaskan innehåller 230 ml

Artikelnummer: ST-065
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.