Rengöringsskum

249 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Intensiv skumrengöring med vårdande och smutsavvisande effekter

Ett fantastiskt rengöringsskum som är lämpligt att använda på olika typer av skor i alla material. Skummets formula rengör på djupet fläckar och ger dessutom smutsavvisande effekter på skon, samtidigt som skummet är väldigt skonsamt och inte sliter på skon. Återfuktar även läderskor och ger ett visst skydd mot väta och smuts. Rengöringsskummet är också lämpligt för att tvätta kläder, väskor, hattar, kepsar och utrustning i liknande material.


Skonsam rengöring

Rengör på fläckar och smuts på djupet

Smuts och fuktavvisande egenskaper

Passar till alla material


Användning

Torka bort smuts från skorna med en trasa. Skaka skum burken väl före användning, håll burken upprätt, applicera en valnötsstor mängd skumspray på en trasa eller tvättsvamp (beroende på materialet)- ta mer om det behövs. Sprid sedan ut jämnt och låt torka. För mocka produkter ska mocka ruggas upp med en mockaborste efter rengöring för att få önskat utseende. För annat mindre känsligt material går det bra med en mindre finhårig borste eller trasa.


Flaskan innehåller 200 ml

Artikelnummer: ST-057
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.