Rengöringsspray vandringsskor

199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Rengöringsspray som avlägsnar tuffa fläckar

Ett rengöringsspray anpassat för att tvätta skor och ta bort smuts och fläckar på diverse utrustning såsom vandringsskor i GORE-TEX eller annan textil. Rengöringsmedlet lossar på djupet upp smuts partiklarna vilket gör det lätt att borsta av. Funkar bra till väldigt smutsiga skor efter en vandring likväl som det funkar till ett par lätt smutsiga sneakers. Ett enkelt, skonsamt och effektivt sätt att hålla dina prylar rena!


Effektiv rengöring på djupet

Funkar till de flesta skorna

Skonsam mot materialet

Hög kvalitet


Användning

Ta först bort allt damm från ytan med en borste. Skaka väl före användning. Håll behållaren 20 cm från ytan och spraya effektivt i en rörelse fram och tillbaka, vänta sedan en minut. Skrubba rengöringen med en ren borste eller trasa över hela skon och torka sedan av med en ren trasa. Låt det torka i 5 minuter. Det är lämpligt att rengöra sina skor så ofta som varje vecka. För bästa resultat bör du testa färgbeständigheten på ett obemärkt område. 


Flaskan innehåller 250 ml 

Artikelnummer: ST-068
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.