Skoborste i trä

129 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skoborste med naturligt hästtagel

Riktigt bra borstar är grundläggande för att kunna ta hand om sina skor på ett bra och effektivt sätt. Att ta hand om sina skor blir mycket enklare samtidigt som resultaten blir bättre. Den här fantastiska borsten funkar bra till rengöring av alla olika typer av skor men framförallt får du fantastiska resultat om du putsar dina läderskor med denna borste.


Naturligt hästtagel

Hög kvalitet

Perfekt till skoputs

Passar alla skor


Perfekt verktyg för glansiga skor.

Den här skoborsten är perfekt att använda i samband med vård av olika typer av läder. Det naturliga hästtagelt bidrar till en skonsam men ändå effektiv borstning och för riktigt glansiga resultat rekommenderar vi att använda produkten i samband med applicering av skokräm och/eller skovax. Oavsett om du vill tvätta skorna, putsa upp dina känsliga läderskor eller borsta av dina vardagsskor är alltså den här borsten något som borde finnas till hands i hemmet

Artikelnummer: ST-054
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.