Ankelstrumpor kompression199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Ankelstrumpor med kompression (2st)

Ett par stödjande ankelsockor med kompression som ökar blodcirkulationen, minskar risken för kramp i fötterna och ger stabilitet åt fotleden. Ankelstrumporna fungerar optimalt för dig som exempelvis idrottar eller rör på dig mycket i arbetet. Sockorna är bekväma och passar alla storlekar.


Stödjande ankelsockor

Stabiliserar fotleden

Minskar risken för fotkramp

Ökar blodcirkulationen

För män och kvinnor

Kompression: 15-21 mmHg


Användas vid idrott eller till vardags

Dessa stödstrumpor kan med fördel användas till vardags eller när du idrottar. Kompressionstrumporna stabiliserar fotleden och ger ett behagligt stöd åt foten. Blodcirkulationen ökar och strumporna gör att fötterna bibehåller värme under hela dagen. Eftersom ankelstrumporna erbjuder kompression och har en anti-slipsula är strumporna också idealiska för högintensiva sportaktiviteter. 

Stödstrumpor på arbetet

Om du sitter eller står mycket i ditt arbete är risken stor att du får ett försämrat blodflöde i dina fötter, vilket förhindrar att blodet samlas i benen. Genom att använda dessa kompressionsstrumpor kan du förbättra blodcirkulationen i dina trötta fötter.

Finns i svart färg med storlek 35-44

Stödstrumporna skickas i par. Handtvättas i 30 grader och ska lufttorkas.

Material: Nylon 80%, Lycra 20%

Artikelnummer: 428
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.