Flygstrumpor

Planerar du en lång flygresa? Glöm inte packa ner dina flygstrumpor! Förutom din favoritbok och snacks, kan dessa små hjältar göra din flygning mycket bekvämare. Flygstrumpor är precis som vanliga stödstrumpor ett hjälpmedel som ger stöd och avslappning för dina ben! När du sitter stilla länge, som på en lång flygning, kan dina ben bli trötta och svullna. Flygstrumpor hjälper till att hålla igång blodcirkulationen, vilket förhindrar svullnad och gör att du känner dig piggare när du landar.

Varför ska man använda stödstrumpor när man flyger?

Tänk på flygresan som ett minisemester. Och precis som du vill ha det bästa för dig själv på semester, så vill du ha det bästa för dina ben under flygresan. Stödstrumpor ger dina ben den extra omtanken de förtjänar. De hjälper till att förebygga trötta och tunga ben, och kan även minska risken för mer allvarliga problem som blodproppar.

Vem bör använda flygstrumpor?

Kort svar? Alla! Oavsett om du är ung eller gammal, resenär ofta eller bara någon gång ibland, kan dina ben dra nytta av lite extra stöd. Men om du är gravid, har medicinska tillstånd eller tidigare haft problem med blodcirkulationen, bör du definitivt överväga att använda stödstrumpor.

Beställ flygstrumpor till resan här

Redo att ta steget och skämma bort dina ben? Du kan enkelt beställa dina flygstrumpor online. Många webbutiker erbjuder ett brett utbud av stilar, storlekar och kompressionsnivåer. Och vem vet? Du kanske hittar ett par som matchar din reseoutfit perfekt!