Flygstrumpor (svarta)129 kr
103 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller -20% på hela sortimentet.

Populära flygstsrumpor till resan

Med ett par flygstrumpor lyfter du bokstavligt talat komforten på flygresan till skyarna. Långa flygresor kan vara ansträngande för dina ben och fötter, särskilt när de förblir i samma position i timmar. Dessa flygstrumpor med kompression är utformade för att ge stöd till benen, komfort och avslappning hela resan.

Tillverkade av andningsaktiva material som kramar dina ben utan att kännas för strama. De håller dina fötter fräscha och torra, oavsett resans längd.


Flygstrumpor med kompression

Stödjer benen på din resa

Mjuka och bekväma

Klass ett med 15-21 mmHg

Hemleverans 1-2 dagar


Stödjer benen på flygresan

Oavsett om du reser för affärer, nöje eller båda, är dessa strumpor ditt hemliga vapen för en behaglig resa. Efter att ha testat dem kommer du aldrig att vilja resa utan dem igen!

Flygstrumpor förbättrar blodcirkulationen

Under långa flygresor är det vanligt att sitta stilla under längre perioder, vilket kan orsaka dålig blodcirkulation. Stödstrumpor utövar ett gradvis tryck på benen, vilket hjälper till att stimulera blodflödet från benen tillbaka till hjärtat.

Förebygger svullnader i benen

Dålig cirkulation kan leda till att vätska samlas i benen, vilket orsakar svullnad. Stödstrumpor till flyget kan hjälpa till att minska denna svullnad genom att främja en bättre blodcirkulation. Det gradvisa trycket från kompressionsstrumporna kan hjälpa till att lindra känslan av trötta och tunga ben efter en lång flygresa. 

Många människor tycker att stödstrumpor helt enkelt känns sköna att ha på sig, särskilt under situationer där benen kan bli trötta eller svullna.


Runt vadens bredaste del:
29 till 35 cm - Välj liten storlek
36 till 42 cm - Välj stor storlek

Runt ankeln:
19 till 22 cm - Välj liten storlek
22 till 25 cm - Välj stor storlek

Handtvättas i 30 grader och ska lufttorkas.

Material: Nylon 80%, Lycra 20%

Se presentationsvideo av produkten:

Artikelnummer: ss-016
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.