Löparstrumpor vad (svart)

99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Svarta löparstrumpor för vaderna

Ett par vadstrumpor för löpning  i hög kvalité. Vadstrumporna är tillverkade i ett kompressionsmaterial som reducerar muskelvibrationer, ökar blodcirkulationen i benen samt fokuserar muskelkraften. Med en kanalstickad struktur ger strumporna optimal ventilation och fukttransport.


Stödstrumpor för löpning

Ökar blodcirkulationen

Minskar skaderisken

Bekväma att använda

Kompression: 25-30 mmHg


Stödstrumpor till vaderna för idrott och löpning

Dessa stödstrumpor passar optimalt vid fysisk aktivitet. Det kan exempelvis vara idrotter så som framförallt löpning, Men strumporna passar också bra till andra typer av löpintensiva sporter så som racketsport (padel, tennis, badminton) eller bollsport (innebandy, fotboll eller volleyball). När blodcirkulationen i benen ökar får du bättre kraft och syresättning, vilket gör att du kan prestera bättre.

Löparstrumporna ökar återhämtningen

Kompressionsstrumpor bidrar även till att förbättra kroppens återhämtning under vila. Flera studier har påvisat hur återhämtningen av styrka, explosivitet och smärta påverkas till det bättre med hjälp av kompressionsstrumpor. Stödstrumpor bidrar till mindre smärta, ökad explosivitet samt att återhämtningen i styrka blir bättre.

Minska skaderisken vid löpning

Genom att använda ett par kompressionsstrumpor i samband med att du är ute och springer ger du dina ben bästa möjliga förutsättningar. Skaderisken och risken för överansträngningar i benen från exempelvis ömma benhinnor eller smärtande vader minskar, samtidigt som dina ben får en bättre återhämtningsförmåga. 

Stödstrumporna skickas i par om två stycken. Handtvättas i 30 grader och ska lufttorkas.

Material: Nylon 80%, Lycra 20%

Artikelnummer: SS-021
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.