Strumppådragare lyx

299 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Hjälpmedel för att sätta på strumporna

Med hjälp av denna strumppådragare kan du enkelt sätta på dig strumporna utan att behöva böja dig ner.


Smart strumppådragare

Dra på strumpor enkelt

Enkel att använda

Hög kvalitet


Ta på strumpor utan att böjda dig

Det kan finnas flera olika anledningar till varför man behöver använda en strumppådragare. Exempelvis fungerar strumppådragaren optimalt för personer som är gravida, personer som har skadat sig och därför har svårt böja sig ner eller för personer med nedsatt balans eller rörlighet. 

Fungerar till sockor, strumpor och stödstrumpor

Strumppådragaren fungerar lika bra oavsett vilka sockor du föredrar. Oavsett om du tycker om tunnare sockor, tjockare strumpor eller om du föredrar att använda stödstrumpor kan du enkelt ta på dig dina favoriter enkelt med detta hjälpmedel för strumporna.

Enkel att använda

Det är enkelt att ta på sig strumporna med strumppådragaren. Du trär helt enkelt sockan över änden av strumppådragaren enligt bilden ovan. Du fäster sedan den medföljande armen i öglan på strumppådragaren och placerar sockpådragaren på marken nedanför sängen. Därefter är det enkelt att sätta foten i sockan som snabbt och smidigt glider på foten. 

Artikelnummer: OP-004
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.