Massagetofflor (Lila)249 kr

Alltid på Fotbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura

Tofflor för fotmassage (Lila)

Minska trycket under dina fötter, få avslappning och öka blodcirkulationen i dina fötter. Dessa flexibla tofflor som ger dig en behaglig fotmassage vid varje steg du tar. Dessa bekväma tofflor har en sula med flera massagepunkter som ger dina fötter massage på områdena runt dina tår, din hålfot och dina hälar. 


Ger en härlig fotmassage

Ökar fötternas blodcirkulation

Lindrar svullnad och fotsmärta

Passar inomhus och utomhus

Vattentåliga och tvättbara


Populära massagetofflor som minskar smärtor

Dessa tofflor hjälper dig att bli av med fotsmärtor genom att öka blodgenomströmningen i dina fötter och ge en fantastisk stimulans till fotsulorna. Tofflorna med massagepunkter kan även lindra smärta och muskeltrötthet med sin förmåga att hjälpa till med blodcirkulationen.

Tofflorna är mycket mjuka och flexibla och ger dina fötter ett mycket bra stöd. Dess mjuka sula ger dig dessutom ett härligt svikt i steget. De är tillverkade i ett giftfritt PVC material som är tvättbart och med en god andasfunktion. Tofflorna är 100% veganska.

Ger massage till dina fötter

Dessa underbart mjuka och sköna tofflor ger dig massage och minskar svullnad i ben och fötter. Massagetofflorna hjälper till att förebygga smärta i rygg, höfter, knän och fötter genom den ökade blodgenomströmningen i dina fötter och ben. Tofflorna kan användas både inom och utomhus.


Fotlängd  22-23(cm) = Storlek 34/35
Fotlängd  23-24(cm) = Storlek  36/37
Fotlängd  24-25(cm) = Storlek  38/39
Fotlängd  25-26(cm) = Storlek  40/41
Fotlängd  26-27(cm) = Storlek  42/43
Fotlängd  27-28(cm) = Storlek
 44/45

Artikelnummer: 790
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.