Grå tofflor (mjuk häl)319 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura
Storlekstips:

Välj gärna en större storlek än den du har i dina vanliga skor. Dessa tofflor är små i storleken. Se måttabellen längst ner på produktsidan.

Grå tofflor med mjuk häl

Ett par underbart mjuka tofflor, som gör att du kommer gå som på moln i varje steg. Dessa mjuka och sköna tofflor passar dig som vill ha en riktigt bra stötdämpning till dina hälar. 

Detta är ett par perfekta sommartofflor om du har problem med hälsporre, men ändå vill kunna använda ett par fotriktiga slippers. Tofflorna är vattentåliga och kan användas både inom och utomhus.


Extra stötdämpning för hälarna

Mycket mjuka och sköna

Ergonomiska och lätta

Tål vatten och tvättas enkelt

Leverans 1-2 dagar


Mjuka för underbar komfort i hälarna

Tofflorna har en mjuk kudde under hälen som ger en skön stötdämpande effekt till hälarna. Dessa ergonomiskt utformade lättviktstofflor utrustade med ett extra stöd för hålfot och häl.  

Supermjuka och somriga lättviktstofflor med stöd för hålfot och häl för dig med hälsporre och höga fotvalv. Fungerar lika bra som innetoffla som en sandal eller varför inte en badtoffla!


StorlekTofflornas längd
Storlek 40-4125 centimeter
Storlek 42-4325,5 centimeter
Storlek 44-4527,5 centimeter


Artikelnummer: 794
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.