Stötdämpande tofflor (svart)299 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Stötdämpande tofflor med extra mjuk sula

Underbart mjuka och stötdämpande tofflor. Känslan för dig är att som gå på moln. Dessa ergonomiskt utformade lättviktstofflor har en extra tjock sula som ger stöd och en stötdämpning utöver det vanliga. 

Perfekt om du brukar har problem med fotsmärta och trötta fötter, eller om du bara vill gå mjukt och skönt efter en lång dag i ett par vanliga skor eller sandaler.


Mjuka och stötdämpande tofflor

Helt underbar komfort

Minskar fotsmärta och trötta fötter

Bekväma och lätta

Vattentåliga och tvättbara


Mjuka och sköna tofflor

Dessa tofflor kommer bli dina fötters bästa vän redan efter några timmars användning. Du kommer uppleva en känsla av ett stöd och en lindring för dina ömma och trötta fötter som gör att du aldrig kommer vilja bära något annat på dina fötter. Perfekta att användas hela dagen, både inom och utomhus i vått och torrt.

Lättviktstofflor med mjuk stötdämpning

Tofflorna är tillverkade i EVA skum som formas efter dina fötter för en perfekt passform som kommer ge dina fötter bästa tänkbara komfort och stöd med en känsla av att tofflan omsluter din fot. Den är stilren och passar lika bra som innetoffla som att användas utomhus. Tofflorna kan med sin halkfria sula användas både i vått och torrt underlag.


StorlekTofflornas längd
Storlek 36-3722,5 centimeter
Storlek 38-3923 centimeter
Storlek 40-4124 centimeter
Storlek 42-4325,5 centimeter
Storlek 44-4526,5 centimeter
Artikelnummer: 791
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.