• Trustpilot Image

Stötdämpande flipflops (Grön)

219 krpostnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Flipflops för en härlig sommar

Du känner säkert igen känslan. Underbara sommardagar med sol, ledighet - och alldeles för hårda flipflops med en söm som skaver mellan tårna. Men lösningen är lika härlig och enkel som lediga semesterdagar i juli!

Dessa gröna flipflops är inte bara snygga och eleganta, utan också otroligt bekväma att bära. Du kommer aldrig vilja ta av dig dem! Med en supermjuk och stötdämpande EVA-sula minskar de smärta och obehag från dina fötter vid varje steg.


Fantastiskt mjuka och sköna

Perfekta för sommardagar

Ger dig en svävande känsla vid varje steg

Skyddar dina fotsulor

Passar perfekt på fötterna


Mjuka och sköna flipflops till sommaren

Flipflopsen är tillverkade med högkvalitativt EVA-material, vilket gör dem mjuka och sköna att bära. Du kan gå eller springa utan smärta och obehag, oavsett var du befinner dig. Med dessa flipflops ger du dina fötter den omsorg och kärlek de förtjänar.

Stötdämpning för dina fötter

Dessa flipflops ger en svävande känsla vid varje steg och skyddar dina fotsulor. Med fantastisk stötdämpning kan du ta en promenad på stranden eller strosa runt i stan utan att känna smärta. Dina fötter kommer att känna sig lätta som en fjäder och du kommer att njuta av varje steg.

Tidlös och lekfull grön färg

Den gröna färgen på dessa flipflops är inte bara vacker utan också tidlös. Det är den perfekta färgen att matcha med dina sommaroutfits och ge dig den ultimata eleganta looken. Med dessa flipflops ger du dina fötter den bästa behandlingen de förtjänar och känn skillnaden i både komfort och stil.

StorlekTofflornas längd
Storlek 36-3723 centimeter
Storlek 38-3924 centimeter
Storlek 40-4125 centimeter
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: TO-028

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.