Rosa tofflor (mjuk häl)319 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Stötdämpande tofflor med mjuk häl (rosa)

Ett par underbart mjuka tofflor, som gör att du kommer gå som på moln i varje steg. Dessa mjuka och sköna hältofflor passar dig som vill ha en riktigt bra stötdämpning till dina hälar. 

Detta är ett par perfekta sommartofflor om du har problem med hälsporre, men ändå vill kunna använda ett par fotriktiga slippers. Tofflorna är vattentåliga och kan användas både inom och utomhus.


Extra mjuk hälkudde

Avlastar dina fötter

Ergonomiska och lätta

Tål vatten och tvättas enkelt

Leverans 1-2 dagar


Mjuka för underbar fotkomfort

Dessa tofflorna har en mjuk kudde under hälen vilket gör att du får en skönt stötdämpande effekt till dina hälar. Dessa ergonomiskt utformade lättviktstofflor är dessutom utrustade med ett extra stöd för hålfoten vilket gör att du får en bra fotnedsättning i varje steg.

Supermjuka och somriga lättviktstofflor med stöd för hålfot och häl för dig med hälsporre och höga fotvalv. Fungerar lika bra som innetoffla som en sandal eller varför inte en badtoffla!


StorlekTofflornas längd
Storlek 34-3522,5 centimeter
Storlek 36-3723 centimeter
Storlek 38-3924,5 centimeter

Artikelnummer: 796
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.