Badskor active (svart/rosa)349 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Badskor för stranden och vattensport

Dessa badskor passar perfekt till både stranden och till vattensporter. Badskorna skyddar dina fötter och fotsulor från vassa snäckskal och stenar både på land, och i vattnet när du badar. Med en fantastisk kvalité och underbar passform kan du känna dig trygg. 


Snygga badskor 

Slipp trampa på vassa stenar

Skyddar dina fötter 

Fantastisk kvalité

God passform


Badskorna skyddar dina fötter

Dessa härliga badskor skyddar dina fotsulor när du badar i havet, När du använder dessa skyddande strandskor kan du njuta av strandlivet utan att bränna dig på stekhet sand eller att riskera att trampa på trasiga snäckskal, glas eller annat skräp som ibland tyvärr finns på våra stränder.

Badskorna passar för vattensport

Dessa badskor passar även utmärkt att använda för olika typer av vattensporter så som exempelvis surfing, aqua-jogging, snorkling, eller varför inte vattenpolo? Badskorna har en stark och greppvänlig gummisula samt en behaglig och stretchig ovandel i som torkar mycket snabbt.

Material: Polyester 60%, Spandex 10%, Gummi 30%

Artikelnummer: 702
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.