Badskor (rosa)199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Badskor till stranden

Ett par snygga badskor som skyddar dina fötter mot krossade snäckskal och vassa stenar på stranden och i vattnet när du badar. Genom att använda badskor kan du springa rakt ut i vattnet och njuta till fullo av härliga dagar på stranden.

Se fler modeller av badskor här.


Bekväma badskor (2st)

Slipp trampa på vassa stenar

Skyddar dina fotsulor 

Mycket god kvalité


Badskor skyddar fötterna

Dessa badskor, eller strandskor som de också kallas för, passar bra för härliga dagar på stranden. När du använder badskor kan du slappna av. Du slipper bekymra dig om att bränna dig på stekhet sand eller riskera att trampa på sylvassa, trasiga snäckskal, glas eller annat skräp som ibland tyvärr finns på våra stränder. 

Skydda fötterna när du badar

Med ett par badskor kan du bekymmersfritt gå rakt ut i vattnet utan att riskera att skära dig på vassa stenar eller trasiga snäckskal under vattenytan. Dessa badskor har en tjock skyddande sula i gummi som gör att du kan känna dig säker när du badar. 

Badskor till barn vid poolen

Badskor kan med fördel användas av både barn och vuxna. Som förälder kan det vara extra skönt att känna sig säker på att barnen inte skadar sina fötter på stranden. Badskor passar även utmärkt att använda vid poolen. Undersidan av badskorna, på sulorna, är nämligen räfflade vilket gör risken att halka på hala klinkerplattor vid poolen minskar.

Material: Gummi 20%, Polyester 70%, Spandex 10%


Artikelnummer: 602
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.