Tåband (kardborre)

99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Stabiliserande band för tårna (2st)

Ett par smarta och effektiva tåband som stabiliserar och avlastar dina tår om du har ont i tån. Oavsett om du har stukat tån, vrickat tån eller om du har brutit en tå hjälper dessa tåband dig att få avlastning, genom att den skadade tån buntas ihop med en frisk tå. Det ger stabilitet och minskar smärtan i din onda tå.


Stabiliserar en skadad tå

Mjuka och sköna

Minskar smärta

 Passar alla tår


Vrickad, stukad eller bruten tå

Användningen av ett tåband med kardborre för att binda ihop en skadad tå med en frisk tå är en enkel process som kan bidra till att minska smärta och ge avlastning till den skadade tån.

Välj en stödtå: Vanligtvis används tån bredvid den skadade tån som stöd. Detta är oftast den största tån för stöd vid skada på den andra tån, och den andra tån för stöd vid skada på tredje, fjärde eller lilltån.

Placera tåbandet: Öppna kardborrebandet och placera det mjuka delen av tåbandet under de två tårna som ska bindas ihop. Se till att bandet inte är vridet.

Fäst tåbandet: Linda den andra delen av tåbandet runt båda tårna. Justera trycket så att det är fast nog att stabilisera den skadade tån, men inte så hårt att det hindrar blodcirkulationen eller orsakar smärta.

Kontrollera passformen: När tåbandet är på plats, kontrollera att det sitter bekvämt. Tårna bör vara stabila men inte ihopklämda. Du bör kunna känna en viss rörelsefrihet utan att den skadade tån rör sig för mycket.

Material: Polyester 90%, Kardborreband 10%

Artikelnummer: OS-012
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.