Tåskena (skadad / bruten tå)129 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Tåskenan stabiliserar och skyddar tårna

Har du ont i tån? Vill du få smärtlindring? Tåskena är det perfekta sättet att stabilisera skadade, vrickade eller brutna tår. Den spjälkar upp tån för att minska smärtan och hjälpa till att snabba på läkningsprocessen.

Dessutom skyddar tåskenan tårna mot stötar så att du kan återgå till dina normala aktiviteter utan att oroa dig för ytterligare skador. Tåskena är enkel att använda och ger omedelbar lindring.


Skyddande tåskena

Stabiliserar och skyddar din tå

Snabbar på läkeprocessen

Passar alla tår

Leverans 1-2 dagar


Skyddar skadade, vrickade eller brutna tår

Tåskena kan användas för att skydda och stödja tårna efter en skada eller operation. Den hjälper till att stabilisera och spjälka tårna för att möjliggöra läkning och minska smärta.

Mjuk och bekväm att använda

Denna tåskena är tillverkad av mjukt och bekvämt textilmaterial som är bekvämt att bära hela dagen. Plus, den är lätt att justera så att den passar perfekt till din fot. Om du har problem med skadade eller brutna tår, är denna tåskena ett utmärkt alternativ för att lindra smärta och skydda mot stötar. Det är ett innovativt och bekvämt sätt att snabbt läka skador. Den kan givetvis också användas i förebyggande syfte.


Artikelnummer: HV-025
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.