Tåskena (skyddar tån)

249 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Har du ont i en tå? Denna tåskena skyddar tån och lindrar smärta i din vrickade, stukade eller brutna tå. Oavsett om du har ont i stortån eller i en lilltå kan du anpassa stödet för att ge skydd till din smärtande tå, så att den kan läka ordentligt. 


Tåskena som skyddar din tå

Stabiliterar skadad tå

Passar alla tår

Leverans 1-2 dagar


Tåskenan skyddar en vrikad, stukad eller bruten tå

Tåskenan är designad för att erbjuda stöd och skydd för tår som är skadade, vrickade, stukade eller brutna. Den har utformats för att ge smärtlindring och stabilisering i syfte att främja läkning. Tåskenan består av två huvudkomponenter: en mjuk textil och en integrerad metallskena.

Mjuk och skonsam på foten

Textildelen är mjuk och konstruerad för att vara skonsam mot huden, vilket minimerar risken för irritation vid långvarig användning. Dess flexibilitet gör den lämplig för dagligt bruk och dess design säkerställer att den kan bäras bekvämt under en mängd olika skotyper.

Stabiliserande och skyddande metallskena

Metallskenan inuti tåskenan är anpassningsbar, vilket gör att den kan justeras för att passa olika tåstorlekar och former. Denna anpassningsbara design säkerställer att tåskenan ger ett fast och stödjande grepp om den skadade tån, vilket är avgörande för att stabilisera tån och minska rörelse som kan förvärra skadan eller förlänga läkningsprocessen.

Låt din skadade tå läka

Produkten är särskilt användbar för personer som upplever smärta från vrickningar, stukningar eller brutna tår. Genom att erbjuda stöd och stabilitet bidrar tåskenan till en mer kontrollerad läkningsmiljö för den skadade tån. Dess användarvänliga design gör det enkelt för användare att applicera och justera tåskenan efter eget behov.

Artikelnummer: HV-026
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.