Fotförhårdnader (paket)

479 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Populärt paket för att minska fotförhårdnader

Ordinarie (separat) pris 585 kr

Trött på fotförhårdnader och torra fötter? Med detta populära paket får du mjuka, återfuktade och välvårdade fötter utan förhårdnader eller sprickor. 

Paketet innehåller både fotrasp, fotfil och konjacsvamp men också två av våra mest populära fotkrämer där den ena tar bort fotförhårdnader och den andra bibehåller fötterna mjuka och återfuktade.


Minskar fotförhårdnader

Ger mjuka och återfuktade fötter

Fem storsäljande produkter

Fotfil, fotrasp, konjacsvamp och krämer

Hemleverans 1-2 dagar


1. Kombinerad fotrasp och fothyvel

Detta två-i-ett verktyg är din första linje av försvar mot envisa förhårdnader. Fotraspen är designad för att försiktigt men effektivt avlägsna döda hudceller, medan fothyveln snabbt och smidigt skär genom tjockare förhårdnader. Tillverkad i rostfritt stål för lång hållbarhet. Läs mer om fotraspen.

2. Konjacsvampar (3 stycken)

Dessa naturliga konjacsvampar är skonsamma mot huden och hjälper till att exfoliera och rengöra fötterna på djupet. De är ekologiskt framställda och kan återanvändas flera gånger. En utmärkt komplement till din dagliga fotvårdsrutin. Läs mer om konjacsvamparna.

3. Rundad Fotfil

För de svåråtkomliga områdena kommer vår rundade fotfil väl till pass. Den ergonomiska designen gör det enkelt att nå alla delar av foten, och den dubbelverkande filytan avlägsnar snabbt oönskade förhårdnader. Läs mer om den rundade fotfilen.

4. Återfuktande fotmask (100ml)

Efter exfoliering behöver huden återfuktning. Vår återfuktande fotmask innehåller naturliga ingredienser som aloe vera och vitamin E som tränger in i huden för att ge djup återfuktning och mjukgöring. Läs mer om den återfuktande fotmasken

5. Bielenda fotkräm (125 ml)

Avsluta din fotvård med vår Bielenda fotkräm. Denna lyxiga kräm är berikad med närande oljor och har en lugnande effekt på trötta och slitna fötter. Det är den perfekta sista touchen för att låsa in all den godhet du just har infört i din fotvård. Läs mer om Bielenda fotkräm.

Alla produkter kompletterar varandra för att ge dig den mest omfattande och effektiva fotvårdsrutinen. Glöm inte, vackra fötter är en grundsten i total kroppsvård. 

Artikelnummer: FVP-003
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.