• Trustpilot Image

Förhårdnader (Pedikyrset)

249 kr

postnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Pedikyrset mot förhårdnader

Ett exklusivt pedikyrset i toppkvalité som innehåller alla verktyg du behöver för att ta bort förhårdnader på och under fötterna. Du håller dina fötter fräscha och lena genom att ta bort förhårdnader ett par gånger i veckan. Innehåller nagelsax, fotfil och tre stycken vassa fotknivar. 


Ta bort fotförhårdnader

Skär bort död hud

Flera olika verktyg

Mycket effektivt

Leverans 1-2 dagar


Ta bort förhårdnader under fötterna

Med hjälp av detta pedikyrset kan du enkelt hålla dina fötter i topptrim. Fotknivarna är sylvassa och gör det enkelt för dig att skära bort grova förhårdnader på hälarna och under fötterna. Setet innehåller också en liten fotfil som du använder för att fila bort det sista av förhårdnaderna utan att skära dig.

Dessutom medföljer en effektiv navgelsax i rostfritt stål som du kan använda både för att klippa tånaglarna men också för att klippa bort frasiga nagelband.

Exklusiv väska medföljer

Hela setet med verktyg mot fotförhårdnader levereras i en exklusiv och snygg väska i hög kvalité. Ta med setet på resan eller förvara det hemma i badrumsskåpet. 


1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: FF-019

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.