Exfolierande fotkräm för spruckna hälar

99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Fotkräm som återfuktar på djupet och enkelt avlägsnar död hud

Ta bort hård hud på hälarna, under fotsulorna och på tårna enkelt. Dessutom innehåller denna fotkräm en formula som ger huden i dina fötter den näring och återfuktning som behövs vilket ger dig len och fin hud utan förhårdnader. Kombinationen av en exfolierande effekt och djup återfuktning leder till att torra, spruckna och tråkiga hälar blir lena, mjuka och fria från död hud.


Exfolierande fotkräm

Skrubba bort förhårdnader

Återfuktar spruckna hälar

Innehåller 100 ml


Leverans 1-2 dagar

Genom att använda denna exfolierande fotkräm minskar du torrheten i fötterna och tar bort hård och död hud. Det tar inte lång tid innan du ser resultatet. Dina fötter får en mjukare och friskare känsla utan förhårdnader. 

Så använder du fotkrämen

Smörj och skrubba dina fötter med den exfolierande krämen varje kväll och låt innehållet absorberas av huden. Kan med fördel göras direkt efter att du kommer ur duschen då fötterna fortfarande är mjuka och fuktiga. Massera fötterna med bestämda cirkulerande rörelser. 


Artikelnummer: FK-074
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.