Fotskrubbare

199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Fotskrubbare - Perfekt i dusch eller badrum

Denna fotskrubbare gör det enkelt att tvätta fötterna utan att behöva böja dig ner. Sugpropparna på undersidan gör att fotskrubbaren smidigt kan fästas på duschgolvet  eller i badrumsgolvet och håller sig på plats så du kan rengöra dina fötter utan problem.


Smart fotskrubbare

Enkel att använda

Sugproppar på undersidan

Passar hela familjen


Rengör dina fötter snabbt och enkelt

Det har aldrig varit lättare att rengöra sina fötter! Fotskrubbaren ser ut som en sko och innehåller över tusen strån som tillsammans rengör och exfolierar fötterna, samtidigt som de får en härlig massage. Den har sugproppar på undersidan som gör att skon kan fästas på nästan vilken yta som helst och håller sig på plats hela tiden. 

Utmärkt hjälpmedel för seniorer eller gravida

Fotskrubbaren passar alla fötter och är utmärkt för hela familjen. Den passar även perfekt för seniorer, gravida eller andra med en begränsad rörelseförmåga som har svårt att böja sig ner. Med fotskrubbaren är det superenkelt att tvätta och skrubba fötterna utan att behöva böja sig.

Artikelnummer: FF-021
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.