Gehwol fotkräm för belastade fötter

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Gehwol fotkräm för fötter med tuffa krav 

Alla fötter behöver omvårdnad. Att ta hand om sina fötter när de utsätts för hög belastning är extra viktigt för att förebygga skav och blåsor. Gehwols fotkräm för trötta fötter är den perfekta fotkrämen för dig som har ett aktivt liv som spenderas mycket utomhus. När man påfrestar fötterna under långa promenader, hiking eller liknande aktiviteter löper man hög risk att utsättas för blåsor och skav vilket ofta är svårt att bli av med helt när man väl har utsatts för det. Att använda Gehwols fotkräm för trötta fötter är en perfekt fotkräm att använda i preventivt syfte så dina aktiviteter kan förbli fria från onödiga smärtor.


Skyddande fotkräm

Förhindrar skav och blåsor

Gör huden mer tålig

Lämplig för diabetiker

Dermatologiskt testad

Perfekt för fötter med hög belastning


Användning

Applicera ett 1 mm tjockt lager på dina fötter innan du vandrar eller liknande aktivitet . Glöm ej området mellan tårna och gärna en bit upp på underbenet. För att ytterligare minska risken för blåsor och skav tänk på att använda ett par tjocka strumpor.


Artikelnummer: FK-059
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.