Ker-Ice stift

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Ker-Ice Stift mjukgörande salva för behandling av självsprickor

Torra händer och fötter samt självsprickor är vanligt, särskilt under den kalla årstiden. För att behandla och förebygga dessa besvär behövs en produkt som innehåller mjukgörande och vårdande ämnen. Ker-Ice mjukgörande salva är en produkt som är väl beprövad och som innehåller bland annat bivax som skyddar och behandlar dina självsprickor och nariga områden på händer och fötter. Produkten säljs som ett praktiskt stift som är lätt att alltid bära med sig.


Effektivt vid torrhet

Förebygger/behandlar självsprickor

Praktiskt stift

Fri från parfym & färgämnen

Doft av kamfer

Ej testad på djur

Innehåller 15 ml


Sjävsprickor på händer och fötter samt torr och narig hud behandlas och förebyggs med denna mjukgörande hudsalva från Ker-Ice. Produkten innehåller endast naturliga ingredienser och är ej testad på djur.


Användning

Appliceras flera gånger dagligen efter behov. Ha med dig det praktiska stiftet i fickan eller väskan så du när som helst kan vårda och behandla dina händer och fötter.


Ingredienser: Camphora racemica 2%, Vaselinum album, Cera Alba 

Artikelnummer: FK-048
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.