Koppningsmassage (4st)

249 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Öka blodcirkulationen i benen med koppning

Koppning med dessa koppor ger din kropp flera hälsofördelar, speciellt i dina ben och lår. Musklerna blir avslappnade samtidigt som din hy blir fastare spänstigare. Koppningens främsta syfte är att öka blodcirkulationen vilket minskar spänningar och ger en fastare hud.


Fyra koppor för massage

Öka blodcirkulationen i benen

Ger fastare hyud

Minska celluliter och åderbråck

Leverans 1-2 dagar


Massage för benen

Genom att ge benen massage minskar du spänningar och trötthet i benen. Långa dagar i stående position kan ge trötta ben och det är därför viktigt att massera benen för att bli behagligt avslappnad och att slippa få ont i benen. 

Öka blodcirkulationen

En ökade blodcirkulation har många hälsofördelar. Utöver de uppenbara fördelarna så som starkare och friskare ben trivs även huden som allra  bäst när blodflödet fungerar som det ska. Med hjälp av en koppningsmassage får dina ben och lår ett bättre blodgenomflöde. 

Minska celluliter och åderbråck med koppning 

Två vanliga problem som uppstår på rumpa, lår och vader är celluliter och åderbråck. Trots att symptomen uppstår av helt olika orsaker kan man använda samma lösning för att minska problemen. Genom att öka blodcirkulationen i benen kan du minska åderbråck och celluliter på benen. 

Så utför du koppning

Det är lätt att utföra koppningsmassage och du kan enkelt göra det utan några som helst förkunskaper. Smörj först in det område på kroppen som du vill behandla  (exempelvis rumpa eller lår) med med en mjuk hudolja. Tryck därefter fast kopporna på huden genom att skapa ett lätt vakuum mellan kopporna och huden. Det gör du genom att pressa ihop koppen på mitten, placera koppen mot huden och sedan försiktigt släppa på koppen.

Dra sedan kopporna över huden med ett jämnt tryck. Undertrycket som sker vid koppning drar till sig vätskor och ger en ökad tillförseln av blod till huden. Normalt ska du inte känna någon smärta under koppning.

Koppning ska genomföras i omkring 10-15 minuter åt gången på varje del av kroppen du behandlar. Du bör vara försiktig om du ha ytligt liggande blodkärl. Det är inte meningen att det ska göra ont att utföra koppningsmassage.

Sammanfattning:

1. Smörj in huden med en mjuk hudolja
2. Skapa ett vakuum mellan hud och kopp
3. Dra försiktigt men bestämt koppen över huden
4. Upprepa i cirka 10 minuter per kroppsdel

Artikelnummer: FV-035
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.