Ben & fotmassage (koppor)

199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Koppning för dina ben och fötter (4st)

Koppning är en gammal form av massage som används för att öka blodcirkulationen i fötter och ben samt övriga kroppen. Med våra fyra koppor för koppningsmassage kan du uppleva en helt ny nivå av avslappning och välbefinnande. Koppningen är en skonsam och behaglig behandling som lindrar trötta muskler och minskar spänningar.


Fyra koppor för massage

Öka blodcirkulationen i benen

Bidrar till fastare hud

Ger fot och tåmassage

Leverans 1-2 dagar


Öka blodcirkulationen i benen

Det är en utmärkt metod för att öka blodcirkulationen och lindra smärta. Våra koppor är tillverkade av högkvalitativt material och är speciellt designade för att ge maximal komfort och effekt. De har ett ergonomiskt handtag som gör det enkelt att använda dem. Koppning är en utmärkt metod för att lindra trötthet, stress och smärta. Det är också ett bra sätt att öka flexibiliteten i fötterna.

De minsta kopporna masserar dina tår

De minsta kopporna används för att ge koppningsmassage även åt den allra minsta kroppsdelen du har, nämligen tårna.

Så utför du koppning 

Smörj in kroppsområdet du önskar behandla med hudolja. Detta för att göra det enkelt för kopparna kan förflyttas. Du kan också punktbehandla vissa områden. Låt kopparna behandla huden några sekunder på samma ställe innan de förflyttas.

Sätt kopporna på det området du vill behandla och tryck sedan på sidorna/ovanpå så att det bildas ett lufttryck i kopporna. Undertrycket som sker under koppning drar till sig vätskor och ökar tillförseln av blod. Du kommer känna ett fast tryck mot huden där kopporna sitter, men i normala fall känns ingen smärta.

Tänk på följande: 

Tänk på att inte genomföra Koppning i mer än 10-15 minuter. Du bör vara försiktig om du ha ytligt liggande blodkärl eller åderbråck. Vid skadad hud och hudsjukdomar bör du kontakta en läkare innan du genomför behandlingen. Koppning ska inte genomföras av personer som tar blodförtunnande medel.

Det ingår 4 stycken och ansiktskopporna finns i flera färger!

Material: 100% Silikagel

Artikelnummer: KN-004
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.