Magnetsmycke (stellae)

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Magnetsmycke fotlänk

En snygg fotlänk med flera magneter som ger dig hälsofördelar. Ett magnetsmycke kan öka din prestationsförmågan genom bättre blodcirkulation och ökat fokus. Fotlänken är vacker och kan bäras dygnet runt till så väl vardags som till fest. 


Vacker fotlänk med magneter

Förbättrar prestationsförmågan

Ökar blodcirkulationen

Töjbar storlek passar alla

Magneter med 800 gauss


Hälsoeffekter av magnetsmycken

Magnetterapi är en mycket gammal hälsometod som har använts för att öka kroppens maximala prestationsförmåga i flera hundra år. Fotlänkens neodym-magneter sägs kunna öka blodcirkulationen och ämnesomsättningen i kroppen samtidigt som balans, fokus och mentala styrka ökar.

Magnetism har hälsofördelar

Att magnetism påverkar kroppen har forskarna känt till länge. Magneterna bidrar bland annat till bättre ökad blodcirkulation vilket i sin tur gör att mer syre och näring transporteras till våra celler bättre. 

Detta främjar i sin tur hälsan på olika nivåer. Studier visar att den ökade syresättningen av blodet och den förbättrade borttransporten av slaggprodukter från cellerna bidrar till mindre stelhet, smärta och värk i leder. Dessutom kan magnetarmbandet förbättra din sömn och ditt välbefinnande.

Storlek och längd som passar alla

Denna fotlänk är töjbar och passar i princip alla från barn till vuxna kvinnor och män. Magneterna sitter runt ett mycket slitstark men töjbart band som gör att fotlänken passar i princip alla.


Material: Hematitsten - Nickelfri

Se presentationsvideo av produkten:

Artikelnummer: FS-005
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.