Magnetsmycke speculo

99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Fotledssmycke med magneter

En förtjusande fotlänk med en stor pärla och,med flera magneter, som kan ge dig flera fördelar. Forskning har nämligen visat att magnetsmycke kan öka till ditt välmående. Magneterna kan bland annat ge bättre blodcirkulation och ökat fokus.


Elegant fotlänk med magneter

Förbättrar blodcirkulationen

Ökar välbefinnandet

Töjbar storlek passar alla

Magneter med 800 gauss


Hälsoeffekter av magnetsmycken

Att använda magnetterapi som hälsometod har använts länge.Fotlänkens neodym-magneter har enligt forskning visat sig kunna öka blodcirkulationen och ämnesomsättningen i kroppen. Många hävdar samtidigt att även balans, fokus och mentala styrka ökar när man använder ett magnetsmycke.

Magnetism har hälsofördelar

Att magnetism påverkar kroppen har forskarna känt till länge. Magneterna bidrar bland annat till bättre ökad blodcirkulation vilket i sin tur gör att mer syre och näring transporteras till våra celler bättre. 

Detta främjar i sin tur hälsan på olika nivåer. Studier visar att den ökade syresättningen av blodet och den förbättrade borttransporten av slaggprodukter från cellerna bidrar till mindre stelhet, smärta och värk i leder. Dessutom kan magnetarmbandet förbättra din sömn och ditt välbefinnande.

Storlek och längd som passar alla

Denna fotlänk är töjbar och passar i princip alla från barn till vuxna kvinnor och män. Magneterna sitter runt ett mycket slitstark men töjbart band som gör att fotlänken passar i princip alla.

Se presentationsvideo av produkten:

Artikelnummer: FS-002
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.