• Trustpilot Image

Hälsporre (Strumpa)

199 krpostnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Strumpa mot hälsporre (2st)

Ett par strumpor mot hälsporre med kompression som passar för dig som besväras av hälsporre, svullna fötter eller smärtor i häl och fotvalv. Hälsporrestrumporna ökar blodgenomströmningen i fötterna vilket snabbar på läkningsprocessen och ger samtidigt ett behagligt stöd till fötter och hälar. 


Två strumpor mot hälsporre

Minska smärta i hälarna 

Ökar blodcirkulationen

Motverkar hälsporre

Hög kvalitet

20-50mmhg


Hälsporrestrumpa med kompression

Hälsporrestrumporna har sex olika kompressionszoner som stödjer foten och ger ökad blodgenomströmning för smärtlindring och snabbare läkning av hälsporre. Kompressionsstrumpan dämpar inflammationen i hälen samt förhindrar att skadan förvärras ytterligare. 

Snabbare läkning under hälen

Genom att använda ett par hälsporrestrumpor kan du hjälpa kroppen att snabba på läkeprocessen under hälen. När du använder strumpor med kompression ökar blodgenomströmningen i dina fötter vilket i sin tur leder till att kroppens läkeprocess går snabbare. 

Dessutom ger hälsporrestrumporna stöd till hälarna och ger ett behagligt tryck mot smärtande hälar. En förpackning innehåller två strumpor.

Handtvättas i 30 grader och lufttorkas.

Material: Nylon

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: 501

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.